Servicii

Servicii complete de logistică pentru orice fel de vehicul

În cazul în care nu ai experiență în achiziționarea și înregistrarea unei mașini, e foarte probabil ca toată procedura complicată cerută de statul român să te descurajeze. Pentru a evita să îți iei liber de la serviciu și să aștepți la o coadă care se mișcă greu, pentru ca la ghișeu să afli că îți lipsește un document, e bine să apelezi la ajutor specializat. Compania noastră oferă servicii pentru înmatriculări auto adaptate nevoilor fiecăruia. Experiența acumulată în anii de activitate precum și pregătirea exemplară a colegilor noștri ne permite să realizăm toate aceste proceduri în cel mai scurt timp cu putință. Dacă dorești o înmatriculare auto în București, tot ceea ce trebuie să faci este să ne scrii. Îți vom trimite lista de documente necesare, iar odată ce ni le-ai trimis, tot ceea ce trebuie să faci este să aștepți coletul cu documentele și numerele de înmatriculare pe care îl vei primi de la noi. De asemenea, ne poți cere ajutorul dacă vrei să radiezi o mașină pe care ai vândut-o, pentru a nu mai avea grija unui impozit în plus sau a unor amenzi ce ar putea fi emise pe numele tău. Iar dacă ai nevoie să înscrii o ambarcațiune sau un alt fel de vehicul, o poți face prin noi. Serviciile de înmatriculări auto sunt, de obicei, supraaglomerate. Nu ezita să folosești mai bine timpul pe care l-ai fi pierdut așteptând în fața unui ghișeu.


Servicii complete de înmatriculare pentru vehicule

Scapă de drumuri nedorite folosind servicii înmatriculări autoO mașină nouă aduce cu sine noi responsabilități. Însă acestea nu trebuie să se transforme în corvoade. Dacă până acum trebuia să pierzi zile întregi făcând drumuri multe și așteptând la cozi interminabile pentru a-ți înregistra mașina, de acum totul se schimbă. Bucură-te de mașina ta și lasă hârtiile în seama noastră! Delta Înmatriculări se va ocupa de toate documentele care îți trebuie pentru o înmatriculare auto în București. Echipa noastră are experiență în relația cu autoritățile statului și știe exact atât actele cât și procedurile necesare pentru înmatriculări, înregistrări sau radieri.


Suport daune

Departamentul daune D&CA Insurance este creat in scopul de a oferi servicii complete care sa nu se opreasca la consultanta si incheiere de polite, ci sa continue firesc pana la sprijinirea in rezolvarea eventalelor daune pe care acestia le pot suferi, ne dorim sa fim aproape de tine si in momentele neplacute oferind sprijinul si suportul necesar pentru rezolvarea daunelor in cel mai scurt timp.      Pentru siguranta si confortul dumneavoastra va punem la dispozitie un  call center, o echipa de profesionisti si un program informatic care gestioneaza aceste aspecte. 

Departamentul de suport in caz de dauna a grupului D&CA a verificat multiple service-uri auto si a facut parteneriate pe intreg teritoriul Romaniei cu cele care ofereau cele mai bune conditii pentru clientii nostri in incercarea de-a oferii cea mai buna asistenta in caz de dauna.


Referințele noastre

Suntem în companie bună.