Despre noi

De peste 15 ani alaturi de tine!

Compania noastra, D&CA Insurance Broker SRL, are o istorie in domeniul intermedierilor de asigurari de peste 15 ani, iar echipa de lucru este formata din profesionisti, care activeaza in aceasta industrie de peste 25 de ani, perioada in care am avut peste 89.000+ de clienti multumiti.
Suntem la curent cu evolutia pietei, cu transformarile, cerintele si legislatia acestei industrii si cunoastem in detaliu toate produsele de asigurare pe care le intermediem, atat in ceea ce priveste riscurile acoperite, dar si excluderile, asa ca, experienta noastra ne permite sa raspundem celor mai sofisticate solicitari primite din partea ta si sa-ti oferim produsele de asigurare potrivite pentru tine dar si suportul atunci cand viata iti joaca feste si suferi o dauna.

De ce ne-ai alege pe noi? Pentru ca, asa cum am mentionat mai sus, avem experienta, suntem corecti si prompti, si, in plus, suntem aproape de tine nu numai atunci cand achizitionezi polita de asigurare, ci si in cazul producerii unui eveniment, a unei daune acoperita de polita.

Oferta D&CA


Intermediem o gama variata de produse de asigurari, atat pentru persoane fizice, cat si juridice, intrucat avem contracte cu majoritatea companiilor de asigurari si pensii care activeaza in domeniu si care detin un portofoliu extins de produse.
Asadar, in functie de nevoile tale, iti oferim consultanta gratuita in alegerea celei mai bune variante de asigurare pentru viata, dar si pentru afacerea si bunurile pe care le detii.

Impreuna, stabilim care produs de asigurare este cel mai potrivit pentru tine!


Descopera mai mult

D&CA Insurance Broker